AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitin sirkesini görmek

Kahve falında bitin sirkesini görmek

Kahve falında bitin sirkesini görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet eder.

Kahve falında bitin sirkesini gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında bit sirkesi ayıklamak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, insanlarla bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bit sirkesi öldürmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, hem yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında sirke bit öldürmek rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bitin sirkesini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit yada sirke görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir