AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke istemek

Kahve falında sirke istemek

Kahve falında sirke istemek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sirke istemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında sirke istemek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan sirke ayıklamak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarda sirke görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında saçta bit sirke görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında sirke şişesi görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta sirke temizlemek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir