AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıralı altın görmek

Kahve falında sıralı altın görmek

Kahve falında sıralı altın görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kısmetlerinin artacağına, kendisini yıpratacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıralı altın gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sıralı altın görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında sıra gecesi görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında kalabalıkta sıraya girmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında okul sırasına görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıra görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında otobüs sırası beklemek bedeninin şifa bulacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıralı mezar görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul sırası görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir