Kahve falında ağaçta arı görmek

Kahve falında ağaçta arı görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, üzücü haberler alacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta arı gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağaçta arı görmek donatacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarında arı görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman bir arı görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıdan bal almak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında arıların bal yaptığını görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arının öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Kahve falında arı sokmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bal arısı görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir