AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında arı görmek

Kahve falında saçlarında arı görmek

Kahve falında saçlarında arı görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarında arı gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında saçlarında arı görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında saçta arı görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında saçında arı görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında arı görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arı ölüsü görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Kahve falında arı yediğini görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında oğul arı görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü arı sokmak bir hastalığa maruz kalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir