AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıra kuyruğu görmek

Kahve falında sıra kuyruğu görmek

Kahve falında sıra kuyruğu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, içinin hafifleyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Kahve falında sıra kuyruğu gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sıra kuyruğu görmek maddi zararın büyük olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruk sıra görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyruk sırası görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sıra beklemek bunalıma düşeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıra sıra mezar görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sıra görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet eder.

Kahve falında sıralı yıldız görmek yüzünün de güleceğine, anlaşmalardan cayılacağına tabir olunur.

Kahve falında sıraya oturmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir