AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıra beklemek

Kahve falında sıra beklemek

Kahve falında sıra beklemek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kırılan kalbin onarılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, masa başı bir işe gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sıra beklemek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında doktorda sıra beklemek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs sırası beklemek işlerden yana başarılar elde edileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hastanede sıra beklemek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette sıra beklemek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında berberde sıra beklemek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sıra beklediğini görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sıra beklemek refah içinde yaşayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında abdest almak için sıra beklemek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir