AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıralı yıldız görmek

Kahve falında sıralı yıldız görmek

Kahve falında sıralı yıldız görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına alamet eder.

Kahve falında sıralı yıldız gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında sıralı yıldız görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıralı ağaçlar görmek galibiyet kazanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işarettir.

Kahve falında otobüs sırası beklemek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Kahve falında sınıf ve sıra görmek dinden çıkacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruk sıra görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul sırası görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işarettir.

Kahve falında sıraya girmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıra gecesi görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir