AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta sınava girmek

Kahve falında sınıfta sınava girmek

Kahve falında sınıfta sınava girmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, gelirinin azalacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta sınava girmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında sınıfta sınava girmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta sınav olduğunu görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında sınıfta derse girmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfa girmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve yapamamak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalettir.

Kahve falında polis sınavına girmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında geometri sınavına girmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sınava girmek ve kazanmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir