AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girmek ve yapamamak

Kahve falında sınava girmek ve yapamamak

Kahve falında sınava girmek ve yapamamak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sınava girmek ve yapamamak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla sınava girmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sınava girmek onlar adına aç insanları doyuracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav girmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tarih sınavına girmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polislik sınavına girmek sıkıntıların bir anda biteceğine, yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında matematik sınavına girmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Kahve falında camide sınava girmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Kahve falında okul sınavına girmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir