AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta sınav olduğunu görmek

Kahve falında sınıfta sınav olduğunu görmek

Kahve falında sınıfta sınav olduğunu görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, işlerin günden güne açılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, gelişmelerin olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta sınav olduğunu gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında sınıfta sınav olduğunu görmek büyük işlere imza atacağına, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta sınava girmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında sınıf arkadaşı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıf defteri görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında sınıfta kitap okumak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sınıf erkek arkadaşını görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında sınıf ortamında olmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı sınıfta olmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir