AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis sınavına girmek

Kahve falında polis sınavına girmek

Kahve falında polis sınavına girmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis sınavına girmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında polis sınavına girmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında polislik sınavına girmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında polis sınavını kazanmak ayaklandıracağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında deneme sınavına girmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sınava girmek ve kopya çekmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında matematik sınavına girmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversitede sınava girmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir