AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinema seyretmek

Kahve falında sinema seyretmek

Kahve falında sinema seyretmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında sinema seyretmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sinema seyretmek rahatının her zaman yerinde olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek kalabalık günler geçirileceğine, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinema salonu görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına inanılır.

Kahve falında sinema salonunda olmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sinema koltuğu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sinema bileti almak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinema sanatçısı görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir