AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinema bileti almak

Kahve falında sinema bileti almak

Kahve falında sinema bileti almak maddi olarak büyük getirisi olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, bereket ve zenginlik olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında sinema bileti almak gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında sinema bilet görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, o işi canlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinema bileti almak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinemada olmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sinemaya gitmek cebinin para göreceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek sinema sanatçısı görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sinema gitmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sinema sanatçısı görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sinemada olduğunu görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir