AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinema sanatçısı görmek

Kahve falında sinema sanatçısı görmek

Kahve falında sinema sanatçısı görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sinema sanatçısı gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında sinema sanatçısı görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında erkek sinema sanatçısı görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinema sanatçı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sinema koltuğu görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sinema seyretmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sinema bilet görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında sinema oyuncusu görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek terfi alamayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir