AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinema bilet görmek

Kahve falında sinema bilet görmek

Kahve falında sinema bilet görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, rahatlığa ereceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sinema bilet gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında sinema bilet görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinema bileti almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında açık hava sineması görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinema gitmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek sinema sanatçısı görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sinemada görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sinema koltuğu görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir