AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sinemada görmek

Kahve falında kendini sinemada görmek

Kahve falında kendini sinemada görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sinemada gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında sinema gitmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında sinema koltuğu görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinema bileti almak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında sinemada film izlemek zafer elde edeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinema sanatçı görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir