AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında sınavda sonuncu olmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulun son gününü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında son model arabalar görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında son model siyah araba görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında son durak görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir