AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulun son gününü görmek

Kahve falında okulun son gününü görmek

Kahve falında okulun son gününü görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulun son gününü gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında okulun son gününü görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında son model araba almak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sonu olmayan yol görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında son model araba sahibi olmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında son model araba binmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında son anda otobüse binmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir