AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda kaldığını görmek

Kahve falında sınavda kaldığını görmek

Kahve falında sınavda kaldığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda kaldığını gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında sınavdan kaldığını görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iyi halin geleceğine yorulur.

Kahve falında sınava geç kalmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında sınav geç kalmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Kahve falında sınavda kaldığını görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında sınava geç kaldığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavda kalmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak zaferlere doymayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir