AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav sonucu almak

Kahve falında sınav sonucu almak

Kahve falında sınav sonucu almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınav sonucu almak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav sonuçlarına bakmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında sınava sonucunu görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sınav sonuçlarını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sınav sonucunu öğrenmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında sınav sonuçlarını öğrenmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir