AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, para yatıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Kahve falında sınav sonucuna açıklandığını görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav sonucunun açıklandığını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sınav sonuçlarını görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuç kağıdı görmek tersliklerin yoluna gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında sınav sonucunu öğrenmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarını öğrenmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, manevi olarak hasar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sınav sonuç belgesini görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir