AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek

Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek

Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iyi konumlara geleceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sınav sonucunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının sınav sonucunu görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava sonucunu görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav sonuçlarını görmek uzun sohbetler edeceğine, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav sonucunu öğrenmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başarılı sınav sonucu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav sonucu almak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında sınav sonuçlarının açıklandığını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, elde edilen nasibin artacağına delalet eder.

Kahve falında sınav sonuç belgesi görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir