AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı beslemek

Kahve falında yılanı beslemek

Kahve falında yılanı beslemek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı beslemek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında su yılanı beslemek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sarı yılan beslemek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan beslemek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılan beslemek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru yılan beslemek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı evde beslemek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük yılan beslemek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yılan beslemek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir