AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah kadın görmek

Kahve falında simsiyah kadın görmek

Kahve falında simsiyah kadın görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında simsiyah kadın gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında simsiyah kadın görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında birini simsiyah görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini simsiyah görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında simsiyah yılan görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında simsiyah deniz görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Kahve falında simsiyah adam görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında simsiyah örümcek görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü simsiyah görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir