AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayının saldırısına uğramak

Kahve falında ayının saldırısına uğramak

Kahve falında ayının saldırısına uğramak kötü kimselerin ağına düşeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Kahve falında ayının saldırısına uğramak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında atın saldırısına uğramak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulur.

Kahve falında cin saldırısına uğramak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan saldırısına uğramak emeklerinin boşa gideceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saldırısına uğramak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kurt saldırısına uğramak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir