AnaSayfa / Genel / Kahve falında leopar saldırısına uğramak

Kahve falında leopar saldırısına uğramak

Kahve falında leopar saldırısına uğramak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında leopar saldırısına uğramak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leopar saldırısı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü leopar görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında leopar kovalamak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında leopar yakalamak aile içinde saadetinin artacağına, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında evde leopar görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leopar desenli kürk görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leopar sevmek evlerindeki huzurun artacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir