AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı bir adam görmek

Kahve falında silahlı bir adam görmek

Kahve falında silahlı bir adam görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı bir adam gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Kahve falında silahla adam öldürmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlar görmek çok büyük zararlar edeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında adam silahla öldürmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine yorulur.

Kahve falında eli silahlı adamlar görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir