AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakta yükselmek

Kahve falında uçakta yükselmek

Kahve falında uçakta yükselmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakta yükselmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Kahve falında uçakta yükselmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla yükselmek el üstünde tutulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa binip yükselmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın yükseldiğini görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında deniz sularının yükseldiğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havalara yükselmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavana yükselmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yerden göğe yükselmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir