AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı yükselmek

Kahve falında yukarı yükselmek

Kahve falında yukarı yükselmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, özel hayatının renkleneceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, büyük bir adım atılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı yükselmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında yerden yukarı yükselmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarı yükselmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yukarıya yükselmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru yükselmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında zıplayarak yükselmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına alamet eder.

Kahve falında asansörde yükselmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulur.

Kahve falında mezarın yükseldiğini görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir