AnaSayfa / Genel / Kahve falında nöbet tutmak

Kahve falında nöbet tutmak

Kahve falında nöbet tutmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında nöbet tutmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker nöbet tutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında silahlı nöbet tutmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla nöbet tutmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hastanede nöbet tutmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir