AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından vurulmak

Kahve falında kulağından vurulmak

Kahve falında kulağından vurulmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında kulağından vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kulağından vurulmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında silahla kulağından vurulmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek hasta ve üzgün olacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Kahve falında kulak temizlediğini görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kulağı yara görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında kulağın kirini temizlemek başarıları ile konuşulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kulağında karınca görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, planların tutmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir