AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin korkuttuğunu görmek

Kahve falında kedinin korkuttuğunu görmek

Kahve falında kedinin korkuttuğunu görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hane içine ay doğacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin korkuttuğunu gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında kediyi korkutmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin korkuttuğunu görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında inekten korkup kaçmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup ayetel kürsi okumak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında silahla korkutmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm korkusunu yaşamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korku tüneline görmek kazancında da artış meydana geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında korkup uyuyamamak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir