AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkutucu şeyler görmek

Kahve falında korkutucu şeyler görmek

Kahve falında korkutucu şeyler görmek masabaşı bir işe girileceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında korkutucu şeyler gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Kahve falında korkutucu şeyler görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sürekli korkutulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından korkutulmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, günah işlemekten korunacağına delalettir.

Kahve falında korkup bağırarak uyanmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın korkuttuğunu görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korku tüneline görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir