AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kaçırılmak

Kahve falında silahla kaçırılmak

Kahve falında silahla kaçırılmak sevinç gözyaşları dökmeye, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına yorulur.

Kahve falında silahla kaçırılmak gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı birinden kaçtığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kaçırılmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğinin kaçtığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, şansının da açık olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı kaçırmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir