AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı birinden kaçtığını görmek

Kahve falında silahlı birinden kaçtığını görmek

Kahve falında silahlı birinden kaçtığını görmek de elinin bollaşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı birinden kaçtığını gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında silahlı birinden kaçtığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında silahla kaçırılmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Kahve falında kaçırılıp evlenmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında ablanın kaçırıldığını görmek dileklerin kabul olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biri tarafından kaçırılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir