AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, canını sıkılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak zor zamanların böylece geride kalacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında zorda kalmak güzelliklerle dolacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında zor durumda olduğunu görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorluk çekmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zor yolda yürümek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir