Kahve falında jandarma olmak

Kahve falında jandarma olmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında jandarma olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında jandarma aracı görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jandarmaya yakalanmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Kahve falında evde jandarma görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında evinde jandarma görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi jandarma basmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında jandarma arabası görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak başarılarının devamının geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir