AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla hedef almak

Kahve falında silahla hedef almak

Kahve falında silahla hedef almak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yüzlerin asılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla hedef almak gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında silaha hedef olmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında silahla hedef almak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hedefine ulaşmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşuna hedef olmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında hedefe ok atmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında hedefe koşmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunlara hedef olmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir