AnaSayfa / Genel / Kahve falında silaha hedef olmak

Kahve falında silaha hedef olmak

Kahve falında silaha hedef olmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silaha hedef olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında silahla hedef almak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Kahve falında silaha hedef olmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalet eder.

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Kahve falında kurşuna hedef olmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hedefine ulaşmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hedefi vuramamak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hedefi ıskalamak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hedefe ok atmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir