AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayının konuştuğunu görmek

Kahve falında ayının konuştuğunu görmek

Kahve falında ayının konuştuğunu görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalettir.

Kahve falında ayının konuştuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayının konuştuğunu görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ayın yaklaştığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayın doğduğunu görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayın patladığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayının doğurduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç ayında olduğunu görmek ters giden olayların düzeleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayının saldırısına uğramak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir