AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahını unutmak

Kahve falında silahını unutmak

Kahve falında silahını unutmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iyilik bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dinç kalacağına inanılır.

Kahve falında silahını unutmak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Kahve falında silahını unutmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı unutmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir eşyayı unutmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açık unutmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okumayı unutmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında poşet unutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin adını unutmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir