AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun taşıdığını görmek

Kahve falında odun taşıdığını görmek

Kahve falında odun taşıdığını görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında odun taşıdığını gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında odun taşıdığını görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının odun taşıdığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir taşıdığını görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin eşya taşıdığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının eşya taşıdığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah taşıdığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir