AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat lasmak

Kahve falında salavat lasmak

Kahve falında salavat lasmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında salavat lasmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında salavat lasmak yokluk içine düşeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lazca konuşmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında latince konuşmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lap inciri görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan la yemek yemek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında latince öğrenmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacoste görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, işlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah la vurulmak başarılar elde edileceğine, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir