AnaSayfa / Genel / Kahve falında lap inciri görmek

Kahve falında lap inciri görmek

Kahve falında lap inciri görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hacetinizin giderilmesine, dualarının gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında lap inciri gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında lap inciri görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında silah la ateş etmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında silah la vurulmak o işten ekmek yiyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında la havle duasını okumak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında laz böreği görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında lahan faresi görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında latince yazı görmek rızkın gittikçe azalacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okumak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir