AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında la havle vela kuvvete görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında latince konuşmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulur.

Kahve falında la havle vela kuvvete okumak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan la yemek yemek büyük başarıların göğüsleneceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okumak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında latince görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işarettir.

Kahve falında latince öğrenmek bundan da son derece mutlu olacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir