AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı görüp kaçmak

Kahve falında ayı görüp kaçmak

Kahve falında ayı görüp kaçmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların, verilmiş ya da verilmemiş sözlerin üzerinden geçebilir, gerekli uyarlamaları ya da değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında ayı görüp kaçmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayra ve esenliğe işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silah görüp kaçmak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan görüp kaçmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında köpek görüp kaçmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulur.

Kahve falında deprem görüp kaçmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak sıkıntıdan kurtulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak kazancının tükenmeyeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir