AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah çalmak

Kahve falında silah çalmak

Kahve falında silah çalmak sağlığının bozulmayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah çalmak gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında silah çalmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın lira çalmak onlarla dayanışma içinde olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında para çaldırmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabını çaldırmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mum çalmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında bileklik çalmak ailesini de mutlu edeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinden altın çaldığını görmek eline para geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber çalmak işlerin kapanacağına, durgunlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir