AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın lira çalmak

Kahve falında altın lira çalmak

Kahve falında altın lira çalmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, maddi yükünün artacağına inanılır.

Kahve falında altın lira çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kutuplaşmak veya karşı çıkma yolunu tercih etmek doğru yöntem olmayabilir.

Kahve falında altın lira çalmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın lira görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölüden altın lira almak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın sarı lira görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın lira saymak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın lira toplamak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lira altın görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın lira vermek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir