AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntıya düşmek

Kahve falında sıkıntıya düşmek

Kahve falında sıkıntıya düşmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, manevi mutluluğu tadacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkıntıya düşmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Kahve falında sıkıntıya düşmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sıkıntıda görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini sıkıntılı görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir